Beurzen

Home » Actueel » Evenementen & beurzen » Kunststoffenbeurs 2023

Kotraco op Kunststoffenbeurs 2023

Vakbeurs voor de kunststofindustrie in de Benelux

Op 20 & 21 september a.s. werd de vakbeurs Kunststoffen 2023 georganiseerd. Kotraco was deelnemer aan dit evenement voor de kunststofindustrie. Op onze stand kon u kennis maken met oplossingen die passen in de beurstopics ‘Duurzaamheid’ & ‘Innovatie’.

Efficiënt met kostbare materialen

De Mini Gravix gravimetrische blender is speciaal ontworpen voor microdoseertoepassingen van granulaten, maalgoed, masterbatch en andere additieven. Deze blender gebruikt geen doseerschuiven, maar gebruikt zgn. ‘double eyelid’ doseringen. Dat maakt het systeem veel sneller (een reactiesnelheid van 25 ms!) en voorkomt inklemmen van materiaal.

Energiezuinig granulaat drogen

De X-Comb minidrogers zorgen voor een perfecte droging van het granulaat door de combinatie van een 100% zeoliet moleculair droogpatroon met groot adsorberend vermogen, een speciale honingraat rotor en de befaamde OTX technologie. De drogers leveren gedroogde lucht met een dauwpunt van -52 ˚C en hebben een zeer laag energieverbruik.

Voorkom schade aan uw verwerkingsmachine

Voor producenten die werken met rPET, PCR en ander gerecycled materiaal is de controle van het materiaal op metaaldeeltjes van groot belang. Een metaaluitscheider die in een zuigtransportsysteem kan worden ingebouwd biedt uitkomst: het onderzoekt materiaal uit silo’s en containers op metaaldeeltjes en scheidt deze uit.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over bovenstaande apparatuur en bent u benieuwd wat Kotraco voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag.

Kotraco op Kunststoffenbeurs 2023

Advies op maat

Neem contact op voor meer informatie, een
advies op maat of een offerte.
Nederland +31 30 635 0603
België & Luxemburg +32 11 54 74 06
info@kotraco.eu