Het laatste nieuws

Home » Actueel » Nieuws » Mini Gravix gravimetrische blender

Gravimetrische blender voor microdosering

Voor de precisiedosering van kleine hoeveelheden kunststof materiaal

Moretto introduceert de Mini Gravix gravimetrische blender en is speciaal ontworpen voor microdoseertoepassingen van granulaten, maalgoed, masterbatch en andere additieven.

De DGM Mini Gravix voldoet aan de behoeften van alle kunststofverwerkers die zeer kleine percentages materiaal moeten doseren, speciaal voor die producenten die gebruik maken van gerecycled materiaal in hun grondstoffenstroom.

De Mini Gravix heeft een vernieuwd ontwerp, maar heeft de goede eigenschappen van de grotere Gravix-modellen behouden:

  • Het trechterontwerp optimaliseert een consistente massastroom voor gelijkmatig doseren en de hoogste nauwkeurigheid onder alle omstandigheden.
  • Deze blender geen conventionele doseerschuiven, maar gebruikt het patenteerde Moretto ontwerp van zgn. ‘double eyelid’ doseringen. Dat maakt het systeem veel sneller (een reactiesnelheid van 25 ms!) en voorkomt inklemmen van materiaal.
  • Het VIS (Vibration Immunity System) ondervangt trillingen, een van de kritieke problemen van gravimetrische dosering, waardoor de Mini Gravix rechtstreeks op verwerkingsmachines kan worden geïnstalleerd.

Kortom, ook dit kleinste model gravimetrische blender onderscheidt zich door hoge nauwkeurigheidsniveaus en productieflexibiliteit. Benieuwd naar de grotere modellen uit deze Gravix-serie gravimetrische blenders?

DGM Mini Gravix gravimetrische blender voor microdosering

Advies op maat

Neem contact op voor meer informatie, een
advies op maat of een offerte.
Nederland +31 30 635 0603
België & Luxemburg +32 11 54 74 06
info@kotraco.eu