Het laatste nieuws

Home » Actueel » Nieuws » Nieuws: Moretto X COMB minidrogers

Moretto X COMB minidrogers

Voor een perfecte droging van technische kunststoffen

De X COMB van Moretto is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van drogen van granulaat. Deze compacte drogers zijn speciaal ontworpen om hoogwaardige technische materialen te verwerken met minder energie.

Perfecte droging granulaat
De X COMB minidrogers zorgen voor een perfecte droging van het granulaat door de combinatie van een 100% zeoliet moleculair droogpatroon met groot absorberend vermogen, een speciale honingraat rotor en de befaamde door Moretto ontwikkelde OTX technologie. De drogers leveren gedroogde lucht met een dauwpunt van -52 ˚C en hebben een zeer laag energieverbruik.
De X COMB drogers zijn geschikt voor plaatsing direct op de verwerkingsmachine of op een mobiel onderstel naast de machine. Ze zijn geschikt voor kleine tot middelgrote hoeveelheden materiaal.

Zien hoe het werkt?
De voordelen van de X Comb droger met eigen ogen zien? Dat kan hier. Liever de droger in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek en een demo in onze showroom.

Geen perslucht
Deze drogers maken geen gebruik van perslucht en zijn makkelijk te reinigen en eenvoudig in het gebruik. De drogers zijn leverbaar in 7 modellen met een droogtrechter van 12 tot 120 liter. De X COMB drogers kunnen als optie met de Moretto Moisture Meter, een inline vochtigheidsmeter, worden uitgevoerd.

Advies op maat

Neem contact op voor meer informatie, een
advies op maat of een offerte.
Nederland +31 30 635 0603
België & Luxemburg +32 11 54 74 06
info@kotraco.eu