GDK flessenblaasmachines
GDK

Flessenblaasmachines

GDK uit het Tsjechische Karlovy Vary is opgericht in 1992. GDK extrusieblaasmachines zijn geschikt voor de productie van holle kunststof producten zoals PE, PP, PETG, PC en PVC.Typische extrusieblaasproducten zijn:
Flessen voor huishoudelijk gebruik, flessen en containers voor chemische en schoonheidsproducten, flacons voor de farmaceutische industrie en technische producten die worden gebruikt in de automobielindustrie.

Flessen

Ons motto:
Klanten weten wat ze willen maken, en wij weten hoe we die ideeŽn efficient kunnen realiseren.
GDK extrusieblaasmachines hebben een compacte opbouw, kleine vloeroppervlak, laag energieverbruik en een eenvoudige bediening. Voor deze machines worden uitsluitend componenten van bekende fabrikanten gebruikt zoals Bosch - Rexroth, SMC, Omron, Exlar enz.

Door onze uitbreide ervaring in de kunststofverwerkende industrie zijn wij in staat om klantgerichte oplossingen te bieden. Natuurlijk zijn een goede technische assistentie en een betrouwbare service een logische dienstverlening. Flexibiliteit is geen onbekend begrip voor ons.

Neem de gelegenheid om een goede indruk van onze producten te krijgen op vakbeurzen en op onze website www.gdk.cz.

En als u ons wilt bezoeken dan bent u uiteraard van harte welkom. Neem gerust contact met ons op. Wij laten u graag onze producten, onze fabriek en de prachtige streek van Karlovy Vary als u daarvoor wat extra tijd wilt nemen.

GDK blaasmachines met Moretto randapparatuur

GDK flessenblaasmachines met Moretto randapparatuur
GDK blaasmachines met Moretto randapparatuur


Hier kunt u de documentatie downloaden als PDF-bestand:

PDF GDK bedrijfspresentatie
PDF GDK energieverbruik
PDF Datablad GDK blaasmachine type GM-250
PDF Datablad GDK blaasmachine type GM-750
PDF Datablad GDK blaasmachine type GM-2000
PDF Datablad GDK blaasmachine type GM-5000
PDF Datablad GDK blaasmachine type GM-13K