Nieuws

Kotraco op de Kunststoffenbeurs 2019

Gratis toegangskaarten bestellen voor Kunststoffen 2019

Op 25 & 26 september 2019 neemt Kotraco zoals elk jaar weer deel aan de vakbeurs Kunststoffen in congrescentrum Koningshof in Veldhoven.

Op stand 142 in de Genderhal tonen wij u een beknopt overzicht uit ons leveringsprogramma voor de Benelux van machines en randapparatuur in de vorm van producten en presentaties.

Stand Kotraco 2014

Moretto
Onder de naam Moisture Meter tonen wij dit jaar de nieuwe serie inline vochtmeters voor het gebruik op een granulaatdroger, voor real time controle van het vochtgehalte in gedroogd kunststof granulaat

Moretto Moisture Meter Met deze meetapparatuur wordt het (rest)vochtgehalte van technische polymeren tijdens productie gemeten, zodat de gebruiker een real time kwaliteitscontrole heeft. Deze vochtigheidsmeters zijn efficiënt en maken een offline meting overbodig.

De serie vochtigheidsmeters kent drie uitvoeringen, variërend van een basis uitvoering voor het meten en signaleren, tot een meetunit met geavanceerde en regulerende functionaliteiten voor het optimaliseren van het energieverbruik. Deze Moretto vochtigheidsmeter wordt geplaatst onder de droogtrechter van de granulaatdroger. De meetunit controleert de eindvochtigheid van het granulaat als het de droogtrechter verlaat.

[IMAGE] De geavanceerde uitvoering (Moisture Meter Manager) bestaat uit twee meetunits: één aan de ingang en één aan de uitloop van de droogtrechter. Voor alle vochtmeters geldt dat de kwaliteit van de producten te borgen is met een certificaat.

De vochtigheidsmeters zijn voorzien van een HD touch screen, hebben een vriendelijke gebruikersinterface en hebben Ethernet, USB, Seriële RS48 verbindingen.

De Moisture Meters zijn, met uitzondering van het meest geavanceerde systeem, toe te passen op alle merken granulaatdrogers.

Plattegrond van de Kunststoffenbeurs.

Bestel hier uw gratis toegangskaarten!


Volg ons ook op :
Twitter Youtube LinkedIn Facebook