Nieuws

Kunststoffenbeurs 2016

Kotraco op de Kunststoffenbeurs 2016

Op 28 & 29 september 2016 neemt Kotraco zoals elk jaar weer deel aan de vakbeurs Kunststoffen in congrescentrum Koningshof in Veldhoven.

Wij tonen u een beknopt overzicht uit ons leveringsprogramma voor de Benelux van machines en randapparatuur in de vorm van producten en presentaties.

Stand Kotraco 2015

GDKDit jaar ligt onze focus op de volledig elektrische GDK extrusieblaasmachines (EBM) voor de productie van flessen die wij sinds 2011 met veel succes op de markt brengen. Er zijn inmiddels 12 GDK extrusieblaasmachines door ons geleverd bij diverse gerenommeerde flessenproducenten in de Benelux.

Op de Kunststoffenbeurs 2016 tonen wij u een draaiende, volledig elektrische flessenblaasmachine type GM251 voor de productie van kleine flesjes voor o.a. hotelverpakkingen voor shampoo. Uiteraard is de machine voorzien van Moretto randpparatuur en koeling.

GDK extrusieblaasmachines hebben een compacte opbouw, een klein vloeroppervlak, laag energieverbruik en een eenvoudige bediening. Voor deze machines worden uitsluitend componenten van bekende Europese fabrikanten gebruikt zoals Bosch - Rexroth, SMC, B&R.

Door hun uitbreide ervaring in de kunststofverwerkende industrie zijn wij in staat om klantgerichte oplossingen te bieden. Natuurlijk zijn een goede technische assistentie en een betrouwbare service een logische dienstverlening. Flexibiliteit is geen onbekend begrip voor ons.

Neem de gelegenheid om een indruk van deze machines te krijgen op de website van GDK: www.gdk.cz.

En als u GDK in Kalovy Vary (CZ) wilt bezoeken dan bent u uiteraard van harte welkom. Neem gerust contact met ons op. Wij laten u graag de machines, de fabriek en ook de prachtige streek rond de fabriek zien als u daarvoor wat extra tijd wilt nemen.


Volg ons ook op :
Twitter Youtube LinkedIn Facebook