Nieuws
Kotraco op de beurs Kunststoffen 2008

Kunststoffenbeurs op 24 en 25 september 2008 te Veldhoven

Op 24 en 25 september 2008 nam Kotraco wederom deel aan de beurs Kunststoffen in congrescentrum Koningshof in Veldhoven.
U kon ons weer vinden in de Genderhal op stand no. 117.

MorettoWij toonden u een beknopt overzicht uit het leverings-programma van onze Benelux vertegenwoordiging Moretto, in de vorm van producten en presentaties.


Stand Kotraco 2008

Verder toonden wij de vochtigheidsmeter Aquatrac Plus van Brabender Messtechnik; een vochtigheidsmeter waarmee nauwkeurig het restvochtpercentage van elke soort kunststofgranulaat kan worden vastgesteld en een kniktransportband van M.A.S.S., waarvan wij de exclusieve vertegenwoordiger voor de Benelux zijn.

Hier vindt u de plattegrond van de beurs!

Dit jaar gaf Jurgen Koolhaas van Kotraco op 24 september om 15.30 uur in de Meijerijzaal een lezing verzorgen onder de titel; "Het energiezuinig drogen van hygroscopische kunststoffen, geen gebakken lucht". Hierbij werd speciale aandacht geschonken aan het nieuwste Moretto droogsysteem met geregeld luchtdebiet, en de Flowmatik luchtverdelingsregeling bij meerdere droogtrechters. U kon u een dergelijk droogsysteem op onze stand in actie zien.

Hier vindt u de hand-out van de presentatie in PDF formaat.

Moretto X-droger met Flowmatik luchtregeling
Moretto X-droger met Flowmatik luchtregeling