Nieuws
12 maart 2007

Vertegenwoordiging MORETTO bij Kotraco

Moretto Vanaf 1 april 2007 is Kotraco de nieuwe exclusieve vertegenwoordiger van het Italiaanse Moretto S.p.A. in de Benelux. Moretto is een innovatieve producent van een breed programma aan randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie en heeft alles in huis: opslag-, transport-, droog-, meng- en inkleurapparatuur voor granulaat, koel- en tempereer-apparatuur en maalmolens. Op onze vernieuwde website krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden.

De jarenlange ervaring van Kotraco en het uitgebreide en innovatieve programma van Moretto is voor u de ideale combinatie. Want de bundeling van deze twee specialisten leidt tot een klantgerichte benadering waarbij alle aspecten van het leveringsproces zijn gewaarborgd: van projectbegeleiding, productie en installatie, inbedrijfname tot after sales.

Arjen van der LitMet de start van deze nieuwe vertegenwoordiging zet Kotraco de volgende stap in de groei. Daarom is per 1 maart jl. Arjen van der Lit in dienst getreden als project manager. Arjen heeft ca. 10 jaar ervaring met projecten in de kunststofverwerkende industrie, en is verantwoordelijk voor de binnendienst en technische ondersteuning. Hij is bereikbaar per e-mail via a.van.der.lit@kotraco.eu of telefonisch op 030-635 0603 of mobiel op 0620 496 575.

Wij informeren u graag persoonlijk over de oplossingen die Kotraco en Moretto u kunnen bieden!

Bestel hier de complete catalogus.