Laatste nieuws
1 januari 2011

GDKNieuw in het leveringsprogramma van Kotraco;
Extrusieblaasmachines van GDK


Sinds 1 januari 2011 verzorgt Kotraco Plastic Machinery op exclusieve basis de verkoop, marketing en technische assistentie van GDK extrusieblaasmachines in de Benelux. De blaasmachines van deze Tsjechische producent zijn geschikt voor de productie van holle producten van kunststoffen als PE, PP, PETG, PC en PVC. Typische extrusieblaasproducten zijn containers, flessen en flacons voor huishoudelijk gebruik, voor de farmaceutische en de chemische industrie en technische producten voor de automobielindustrie.

GDK Blaasmachines

Het leveringsprogramma van GDK bestaat uit vijf series. De extrusieblaasmachines hebben allen een compacte opbouw en hebben daardoor een klein vloeroppervlak. De machines hebben een laag energieverbruik en zijn eenvoudig te bedienen. De blaasmachines kunnen worden uitgevoerd met resp. een enkel-, dubbel- of drievoudige kop en hebben, afhankelijk van de serie, met een pneumatische, hydraulische of elektrische aandrijving. Voor de constructie van de GDK-machines worden uitsluitend componenten van gerenommeerde merken gebruikt als Bosch, Omron, Rexroth, e.d.

Het leveringsprogramma GDK-extrusieblaasmachines past uitstekend in het product- en marktbeleid van Kotraco Plastic Machinery.

Hier vindt u de technische gegevens van de machines.