Nieuws
7 december 2015

Moretto Expo Tech

Exclusieve uitnodiging
Moretto Expo Tech: hét kennisevent op het gebied van materiaalhandling voor de kunststofverwerkende industrie.

Beste relatie,

Van 3 t/m 6 februari 2016 organiseert Moretto, toonaangevend producent van randapparatuur, de Expo Tech Europe: een totaalevenement uitsluitend op het gebied van materiaalhandling voor de kunststofverwerkende productie. Als vertegenwoordiger van Moretto in de Benelux, nodigt Kotraco Plastic Machinery u persoonlijk uit voor een bezoek aan deze beurs.

ExpoTech

Expo Tech Europe is een uniek initiatief van Moretto. Nog nooit eerder zijn alle aspecten van materiaalhandling van een producent op één show samengebracht. Zoals u weet draagt een goede materiaalverwerking bij aan een efficiënte, duurzame bedrijfsvoering en is het van essentieel belang van de kwaliteit van uw productie.

Op een locatie van maar liefst 1.600 m2 hebt u nu de gelegenheid om in een zeer persoonlijke sfeer het complete leveringsprogramma van Moretto onder een dak te zien. Een unieke gelegenheid, want alle aspecten van grondstoflogistiek worden tentoongesteld:
" Bufferopslag & transport
" Drogen
" Doseren
" Malen
" Opslag
" Tempereren (verwarmen)
" Koelen
De productshows zijn verdeeld over drie productiezones: spuitgieten, extruderen & thermovormen.

Maar er is meer!
Moretto Expo Tech is een evenement waarbij de bezoeker centraal staat. Gedurende de beursdagen hebt u de gelegenheid om kennis te maken met de productspecialisten van Kotraco en Moretto en kunt u diverse workshops, producttrainingen en lezingen bijwonen. Daarnaast behoort een bezoek aan het Moretto hoofdkantoor met een rondleiding door de productiehal, de assemblagelijn en het trainingcentrum ook tot de mogelijkheid.

Moretto Expo Tech wordt georganiseerd in hal 1 van het beursgebouw in Pordenone; slechts 45 minuten van de internationale vliegvelden van Venetië. De transfer van het vliegveld naar het beursterrein v.v. en de hotelovernachting worden u aangeboden door Kotraco & Moretto.

Wij stellen het zeer op prijs u tijdens de Moretto Expo Tech te ontmoeten. Bent u erbij? Meer informatie over het programma en de locatie vindt u op www.expotech.moretto.com of u kunt ons mailen of bellen op +31 30-635 0603. In verband met het reserveren van hotelkamers en vervoer, vernemen wij graag vóór 18 december a.s. van u of u deze interessante bijeenkomst zult bijwonen. De uitdaging gaat verder, bent u er klaar voor?

Met vriendelijke groet,
Kotraco B.V.

Jurgen Koolhaas
Directeur


Hier vindt u de uitnodiging als PDF bestand

Hier vindt u alle gegevens van de Moretto Expo Tech en kunt u zich kosteloos aanmelden.