Welkom
Specialist
Kotraco Plastic Machinery Wij heten u van harte welkom bij Kotraco Plastic Machinery Benelux, dť specialist in machines en randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux.
Kotraco heeft een klantgerichte benadering, waarbij alle aspecten van het leveringsproces zijn gewaarborgd: van projectbegeleiding, productie en installatie, inbedrijfname tot after sales.

Vestiging van Kotraco Plastic Machinery in Houten (NL)
Bepalend voor de kwaliteit van het product
Een goed logistiek systeem om het granulaat te transporteren en te behandelen is essentieel bij de verwerking. Het is bepalend voor de kwaliteit van het product en zorgt voor een optimaal rendement van de verwerkingsmachine. Door toepassing van de juiste randapparatuur valt er tijdens een productieproces veel te verdienen. En daar speelt de specialistische kennis van Kotraco een rol. Het begint bij een advies op maat; of het nu gaat om stand alone apparatuur, een compleet systeem of een specifieke toepassing of materiaaleigenschappen.
Onze belangrijkste leveranciers
ADLER - maalmolens
BECCARIA - mengsilo's
BM SILOFABRIK - modulaire binnensilo's
BRABENDER Messtechnik - vochtigheidsmeter voor kunststoffen
ELUX- volautomatische zakkenleegmachines
EICHHOLZ - buitensilo, containers en big-bag leegstations's
GDK - extrusieblaasmachines voor flessen
MASS- transportbanden
MORETTO - granulaattransportsystemen, hopperloaders, drogers, matrijsverwarmers, materiaalcontainers, maalmolens
PULSOTRONIC- metaalafscheiders
Masterbatchkasten

Media
Kotraco gebruikt de website en sociale media als primair medium voor de communicatie met de markt en afnemers, omdat dit medium 24 uur per dag, 7 dagen per week u de meest actuele informatie kan verstrekken over ons leveringsprogramma, vakbeurzen en nieuws uit de branche.

Daarnaast stelt het u in staat op elk door u gewenst moment producten on-line te bestellen, documentatie aan te vragen. Ook buiten kantooruren zijn wij hierdoor altijd bereikbaar.

Sociale media spele een steeds grotere rol in de communisatie tussen bedrijven en afnemers. Sinds 2011 kunt u ons ook vinden op o.a. Facebook, Youtube, Twitter en LinkedIn, en bieden we u veel extra informatie in de vorm van productfoto's en filmpjes van processen en geleverde installaties bij onze klanten.
Via LinkedIn kunt u ook de achtergrond en werkervaring van onze medewerkers vinden.
Uitdaging
Dit betekent dat u als (potentiŽle) afnemer van Kotraco kunt beschikken over onze uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van randapparatuur, transportbanden, blaasmachines, silo's, maalmolens en nog veel meer interessante producten.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ook onze overzichtsbrochure en leveringsprogramma downloaden.

Graag tot ziens,

Jurgen Koolhaas
managing director

Hier vindt u onze contactgegevens

LinkedInYouTube Facebook Twitter