Vacatures
Vacature

De apparatuur die wij leveren aan onze klanten in de kunststofverwerkende industrie, is belangrijk voor hun bedrijfsvoering. Ze verdienen er hun brood mee, dus geen productie of een haperende productie is geen optie. Een snelle en adequate levering van onderdelen en hulp bij storingen is dus essentieel. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die de aftersales assistentie en de verkoop van de onderdelen gaat verzorgen.

Wat ga je doen?
Als medewerker aftersales & verkoop onderdelen ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten; je hebt contact via mail en telefoon. Je bent verantwoordelijk voor alle facetten van het commerciŽle traject, wan zowel hulp bij storingen als ook het hele onderdelenproces behoort tot je scope: je adviseert de klanten, maakt offertes, maakt inkoop- en verkooporders en verzorgt de administratieve verwerking en facturatie. Soms is de nood bij de klant hoog; dat betekent dat je snel moet kunnen handelen. Veel onderdelen hebben we op voorraad. Een uitgekiend voorraadbeheer hoort ook tot de job. En mocht je soms eens tijd over hebben, dan is er gelegenheid en ruimte om commerciŽle acties te bedenken.

Wat is jouw werkomgeving?
Je werkt vanuit ons kantoor in Houten dat goed bereikbaar is met openbaar vervoer (station Houten Castellum ligt op loopafstand). En anders hebben we een parkeerplek voor je voor de deur. Het team van collega's is niet zo groot. Als medewerker aftersales & onderdelen voer je je werk met een hoge mate van zelfstandigheid uit. Werken in een klein team vraagt om zelfredzaamheid. En bij afwezigheid van een collega, moet je soms ook werkzaamheden uitvoeren die niet direct tot jouw functie behoren. Dat is inherent aan werken in een kleiner bedrijf, maar dat maakt het ook leuk.

Wat breng jij mee?
 • Je hebt een MBO-4 werk- en denkniveau of soortgelijk omdat je ervaring hebt
 • Of ben je een ervaren monteur die nu de stap naar een technisch commerciŽle functie wilt maken?
 • Je hebt een klantgerichte instelling
 • Je hebt technische kennis als basis, maar - zo nodig - ben je bereid om dat te verbreden
 • Je hebt gevoel voor commercie
 • Je bent enthousiast, maar je hebt ook lef: je durft zelfstandig beslissingen te nemen
 • Je bent handig op de pc en je hebt kennis en ervaring met Microsoft-pakketten
 • Je bent goed in de Nederlandse en de Engelse taal, want de contacten met onze leveranciers zijn internationaal; het zou mooi zijn als je je ook in het Duits kunt redden
Wat bieden wij?
 • Een leuke job met afwisselende werkzaamheden in een no-nonsense bedrijf
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 40 uur in de week met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd
 • Een passend salaris
 • 25 vakantiedagen
 • De mogelijkheid om door te groeien naar verkoopadviseur of technisch commercieel medewerker voor units en projecten

Over Kotraco:
Kotraco Plastic Machinery bestaat sinds 2000 en is specialist in randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux. Ons uitgebreide leveringsprogramma bevat diverse merken van internationale allure. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij instaat om grote projecten te realiseren op het gebied van de grondstoflogistiek, blazen, koeling, recycling- en productafvoersystemen.

Heb je interesse of wil je eerst eens kennismaken?
Neem contact op met Jurgen Koolhaas. Hij kan je alles over de job en over Kotraco vertellen. Direct solliciteren kan natuurlijk ook: stuur dan je cv en motivatie naar Jurgen.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt, maar ken je iemand die goed in het profiel past? Stuur deze vacature dan gerust door.

Kotraco B.V.
t.a.v. Jurgen Koolhaas - directeur
Korte Schaft 23 C
3991 AT Houten


tel. 0653-861 312
e-mail: j.koolhaas@kotraco.eu