Aquatrac Station vochtigheidsmeter
Brabender Messtechnik
Aquatrac Station vochtigheidsmeter
Aquatrac Stationmet accessoires

Aquatrac Station display
Display van de Aquatrac Station
AQUATRAC STATION;
vochtigheidsmeter voor kunststofgranulaat

De allernieuwste versie van de Aquatrac werkt volledig zonder het gebruik van chemicaliŽn. Het apparaat is uitgevoerd met een kleuren Touch screen bediening en het toestel is standaard voorzien van een ethernet aansluiting.

Op de Aquatrac Station kunnen optioneel een printer, een weegschaal, een signaallamp en een bluetooth dongel worden aangesloten.

De Aquatrac Station is speciaal ontworpen voor gebruik in een productieomgeving en het apparaat is na een korte uitleg door iedereen te gebruiken.

De nauwkeurigheid van de meting is vergelijkbaar met de Karl-Fischer laboratoriummethode en bedraagt ca. 2 ppm.


De werking berust op het meten van het dauwpunt van de lucht in een gesloten vat dat onder vacuŁm wordt gebracht en wordt verbonden met de meetkamer waarin het materiaalmonster wordt verwarmd. Hiermee wordt bepaald welke hoeveelheid vocht zich in het kunststofgranulaat bevond.

De meting verloopt volautomatisch door een druk op de startknop. Een standaard meting duurt tussen de 30 en 40 minuten, maar is afhankelijk van de gekozen materiaalsoort en het vochtpercentage.

Een grenswaardemeting kan echter sneller verlopen. De aard en de duur van de meting zijn door de gebruiker zelf in te stellen.Bel voor meer informatie met Kotraco +31 30-635 0603 of download de onderstaande documentatie:

PDF Brochure Brabender Aquatrac Station (duits)
PDF Brochure Brabender Aquatrac Station (engels)